About

FileKaart is een applicatie voor je Android telefoon.

De meest actuele file informatie in Nederland getoond op een kaart. De kleuren op de kaart geven de snelheid op de weg aan.

De applicatie is gemaakt met Google’s App Inventor, een bijzondere manier om applicaties te ontwikkelen zonder een regel code te schrijven.

De file informatie wordt geleverd door fileindex.buienradar.nl.

NIET MEER BESCHIKBAAR

Wegens de lage kwaliteit van de app heb ik echter besloten om deze uit de Play Store te halen. File informatie is tegenwoordig ook prima geintegreerd in Google Maps. Mocht je de FileKaart app toch graag willen hebben, stuur dan gerust even een email. De andere apps van Rulex zijn natuurlijk nog wel gewoon beschikbaar in de Play Store.

 

Advertenties

Eén reactie to “About”

  1. Wake-up Call: FileKaart toont Nederlandse files; Samsung Galaxy Player te pre-orderen voor 175 euro - Android - Androidplanet.nl Says:

    […] FileKaart is een Nederlandse applicatie, waarmee de meest actuele file-informatie op een kaart wordt getoond. De kleuren op de kaart geven de snelheid op de weg aan. Rood betekent stilstaand verkeer, wit betekent dat het verkeer op volle snelheid kan doorrijden. FileKaart is gemaakt met Google’s App Inventor en gebruikt file-informatie van fileindex.buienradar.nl. FileKaart is gratis te downloaden in de Android Market. Scan de QR-code onder dit artikel om de applicatie binnen te halen. […]

Reacties zijn gesloten.